Torsdag..

Idag är det torsdag.. Det blir städning och tvättning.. Det ska bli skön att man får bort det så slipper man det någon annan dag.. Hoppas bara Maja tilllåter det..

Sen när Börje har slutat jobba så ska vi fara och hämta våran nya soffa som kom idag :)
Jag har längtat så efter det.. Känns skönt och få lite nya saker i tvrummet..
Så nu är snart allt på plats i tvrummet..

Så nästa sak som blir att göra här i lägenheten är att skruva ner våran säng och göra i ordning Majas rum med alla hennes leksaker och hennes möbler.. Är sugen på köpa en liten soffa åt henne... Men det får vänta ett bra tag.. Sen ska vi nog måla om någon dag också med det får man se när det  blir av..

Nä nu är det kanske dags att börja städa så man hinner..
Visa en bild senar..

Ha det bra alla..


2010-01-04

nu var det ett väldigt bra tag sen man skrev ett inlägg men har inte haft tid och ork till det.. Men det ska det bli ändrig på.

Nu är det ett nytt år med nytta tag i livet.. Detta år der jag i fram imot..
Jag och Börje gifter som den 10 Juli :)
Jag längtar så jag spricker..
Bröllops planerna är i full gång med en massa roligt saker och planera. Min brudklänning är redan bokat, man kanske ska gå dit och kolla någon dag om det kanske finns någon annan..

Maja är snart 8 månader hon utvecklas för varje dag som gå..
Hon gör detta;
*Kryper-det gjorde hon ett bra tag innan jul.
* Dra upp sig utan problem.
* Sätter sig ner från stående till sittande.
* Går med hjälp tex lär-gå-vagen, hjälp av oss och när hon håller i bordet.
* Säger mamma och pappa och en massa ord till.
* släpper sig i bland och stå i några sekunder
och lite till gör hon..

Idag så har vi varit och ätit på max med Jonas och det var hur gott som helst. Sedan for vi på öb och köpte ett vattenpass som Börje ska använda imorgon när vi  ska göra om lite i tv-rummet. Man kanske ska ta en blid på hur det såg ut innan och efter man har gjort om...
Sen när vi kom hem så känndes Maja jätte och jag provad febern hade hon 39 grader sen la jag ner henne så hon fick sova, hade inge alvedon hemma men börje for och köpte.. När hon vaknade kändes hon ännu varmare så jag provade febern igen och då hade hon 40,3 så då hade börje kommit hem sådå gav vi henne alvedon.. Hoppas den värker så febern sjunker.. SEn fick hon mat men hon åt inte upp allt, men lite fick hon i sig som tur är. Sen la jag henne i sägen och nu sover hon.. Se hur länge till hon sovet..

Just nu så gör vi inte så mycket. Ska snart äta mat. Men vi har igen anning om vad vi ska äta.. Men får se vad det blir..

Ikväll blir det och titta på Wallander Skytten. Hoppas den är lika bra som dom andra. Har hört av vissa att den är bästa hittills av dom nya filmerna..

Nä nu ska jag och Börje funderar på vad vi ska äta till middag..

Får lägga in bilder på Maja och tvrummet någon annan gång..

Ha det bra alla..

Kram från fam Gustafsson/Edlund


RSS 2.0