Tisdag.

Nu är det tisdag igen och snart är denna dag slut också.. Dagarna flygger bara i väg.

Igår så låg Maja på golvet. Jag la henne på ryggen och sedan gick jag gjorde en sak och när jag kollade på  henne igen så låg hon på magen. Hon hade vänt sig från rygg till mage.. Jag trodde det skulle bara ske en gång den dagen.. Men så fel jag hade.. Jag lät hon ligge kvar på magen efter som hon kan vända sig från mage till rygg tidigare.. När jag kollade på henne nästa gång så låg hon på rygg..
Hon kunde inte bestämma om hon ville ligga på mage eller rygg, så hon låg och snurrade ett bra att.. Ena studen så låg hon inne i köken och andra stunden i hallen.. Det är så roligt att hon kan vända sig åt båda hållen nu..
Mamma och pappa är så SOLTA över våran PRINSESSA..
På kvällen så for vi till min bror och såg 2 perioder av Hv71-MoDo.. Tyvärr så gick det ju inte bra för MoDo.. Hoppas det går bättre på torsdag.. Efter matchen var slut så såg jag på Svenska Hollywoodfruar. Efter lite sjukt program helst Anna Anka.. Sen efter det blev det sängdags..

 

Idag så var jag i domsjö och hälsade på.. Dit kom även min syster med hennes barn..

Vi tänkte fara på festprissen så jag skulle visa upp brudklänningen jag har hittat där och se vad hin tyckte om den.. Men då var det stängt:(. Så vi ska dit på torsdag i stället och kolla..

Men då for vi tillbaka och fikade mm..

Nu ikväll så har jag, Börje och Maja varit på barnenshus. Vi har kollat på en vinter åkpåse till Maja.. Sån måste man ha så hon inte fryser i vinter...

Och nu snart så blir det och titta på ung mödrar.. Sen får man väl se vad det blir och titta på ikväll...

 

Imorgon blir det och fara till min syster och hälsa på... Så det blir att vara där hela dagen...

Sen på kvällen så får jag se om det blir att gå på tjejkväll på stan eller inte.. Få se om man orkar gå..

 

Torsdag blir det att fara på festprissen och visa klänningen och på kvällen ska vi se ishockey.. Hoppas verkligen MoDo vinner då....

 

På fredag ska jag träffa en kompis.. Och det ska bli väldigt roligt efter som det är ett bra tag sen man träffade hon. :)

På kvällen får jag se vad vi ska göra..

 

På lördag så på dagen blir det nog och städa lite här..

Sen på kvällen ska vi vara på Majas kusin som är 2 veckor äldre än henne.. Syster min ska ut och äta med några och jag ställer gärna upp och vara barnvakt.. Tänk när dom är större kan du leka med varandra..

 

Nä nu ska jag se på unga mödrar..

 

Ha det bra allihopa.

Kram


Söndag..

Nu var det ett tag sen jag skrev ett blogg inlägg.. Men sitter inte så mycket vid datorn nu förtiden..

Idag är det söndag och nu har denhär veckan gått också.. Tiden bara flyger i väg..
ska försöka sammanfatta dom här två veckorna som har gått..

V38
Tisdag blev det att förbereda dopet lite,
Onsdag träffade vi prästen och gjorde i ordning allt planering in för dopet..
Torsdga bakade jag en massa, sen så gjorde syrran slinger på mig och på kvällen for vi och handlade till smörgåstårtorna.
Fredag så börjar det med att vi far och lämnar allt vi har köpt på Domsjö Församlinggård, sen far vi och handla drick och sånt, sen vid tio for vi och hämta bottnarna till smörgåstårtan som vi hade beställt, sen for vi hem en stund..
Sen kom Lena och Anders dom skulle hjälpa oss och duka m.m.. Men innan vi for till Domsjö församlingsgård så får vi och åt lunch på matcompaniet.. Det var väldigt gott. Efter det så for vi och hämtade tårtorna vi hade beställt.. Sen for vi och förberedde allt inte för dopet och det gick hur bra som helst. Vid 18 tiden var vi klara. Så då skjusade vi hem hon som hjälpte oss med smörgåstårtorna och sen for vi till Börjes mormor och hälsade på..

Sen kom den stora dopdagen..
Allt flöt på morgonen det var bra det..
Först så badade vi och gjorde i ordning oss, sen så for vi till min syster och hämtade tre tårtor hon hade gjort. Sen for vi ut med det till Domsjö församlinggård..Vi gjorde kaffe mm där..

Vid halv ett for vi till kyrkan och folket kom efter som hela tiden.. Vid klockan ett så började dopet..

Det började med att vi gick in där vi skulle hålla till..

Prästen hälsade alla välkommen, sen läste Börje en dön och sen var det min tur och läsa. Jag läste Evangeliet om Jesus och barnen.. Marie min kusin sjöng ÄLSKADE BARN och det var hur fint som helst. Sen flöt dopet på..

Efter dopet så for alla och fikade.. Det bjöds på smörgåstårtan, vanlig tårta och fikabröd..

Vi hade hängt upp en lapp där det stod att vi ska gifta oss 2010.. Gud vad alla blev glade.

Jag längtar verkligen..

Sen efter fikat så öppnade vi Majas dop presenter och hon fick mycket fina saker.. Sedan började vi städa mm och det gick väldigt fort..

På kvällen så kom Lena, Anders, Jonas och Vera till oss. Vi åt peppar maka som var väldigt gått, sen så spelade vi wii.. Det blev en lite sen kväll med det gör inte så mycket...

På söndag så for vi upp till Majas farfar och hälsade på.. Sen så fick Maja dop presenten han hade glömt hemma och det var lite långt och fara och hämtade den efter dopet.. Maja fick en smyckes ask, speldosa, gosedjur, ram och ett guldhjärta av farfar, Min, Dennis och Zhandra..

 

V39.

Måndag var det lung dag..

Tisdag så gick jag in till stan från domsjö och där skulle träffa Emma och Vera. Vi gick på festprissen och skulle kolla på brudklänningar till mig och vi hittade en jätte fin och jag funderar på att hyra..

Sen så gick jag och Vera på stan och där köpte jag två bodysar åt Majas, sen for jag till domsjö.

Efter vi hade ätiti middag så for jag. Börje, maja och mamma/mormor på festprissen igen. Skulle visa mamma klänningen och hon tyckte den var jätte fin.. Så nu någon dag till veckan ska vi fara med Linda dit så får hon också se klänningen innan jag bestämmer mig..

Onsdag så först for vi och hälsade på min faster och se hur dom bodde.. Då fikade vi och Maja fick en dop present och det var en fjällrävenrygg äck och ett pussel. Den var från min andra faster också.. Tusen tack, Efter jag och Maja hade varit där så gick vi på stan och träffade en kompis och hennes son. Det var väldigt trevligt och träffa dom... Vi gick runt på stan och kollade en massa. Vi halv fyra gick vi ner till max där hon skulle träffa sin man.. Vi åt där, sedan gick jag upp på stan där Börje hämtade mig.. Vi for till Linda och hälsade på en stund..

Sen torsdag och fredag var väldigt lunga och sköna..

Sen igår så började med att vi for på Nolaskolan och kollade på beg kläder. Hittade typ inge. Det ända jag köpte var en puma dress till Maja och sen fick hon sockar av mormor..

Efter det så for vi till Linda och fikade lite och kokade en ny napp åt Maja, hon hade tappat sin på nola och det var lite svårt och hitta den när det var så mycket folk...

Sen efter Linda så bar det av mot Umeå. :) Först blev det stan i umeå och runt och kollad lite. Men ingen av oss köpte något, sen for vi på ersboda och kollade lite och där hittade jag en kjol och en mössa till maja. Sedan for vi på Plantarsen och där köpte vi ett litet bord och 4 stolar som Maja kan sitta vid nästa sommar. Den skulle egentligen gå på 800kr med vi betallade 199kr. Det var bra rabatt

tycket jag..

Sen for vi på strömspillen och där hittade vi inget.. Så då for vi in till stan igen för och kolla en ska

och då köpte jag en slipover, en fin body och ett par strumpbyxor.

Efter det så for vi och åt mat..Min syster och hennes familj hade hittat en ställe vi kunde äta mat på..

Det blev kebbab för min del och det var hur gått som helst.. Sen bar det hemåt för mig, Börje och Maja.. Mamma/mormor stannade kvar och skulle se sitt barnbarn spela ishockey,

När vi kom hem så började vi göra i ordning och så.. Sen for vi till Vera och skulle fira henne..

Där var också Camilla och en som heter Josefin.. Det var väldigt trevligt och vi hade super kul hela kvällen. Den blev ganska sent när vi for där i från...

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Det får man se.. Man är väldigt segt idag..

Det är väldigt skönt och bara ta det lugnt också..

Kort på shopping och dopet kommer senare.

Nä nu ska jag ta och umgås med min blivnade man och våran underbara dotter..

Ha det bra alla..
Kram kram


Måndag.

Nu vad det ny vecka igen.. Tiden bara springer iväg oc vi med den.. Tiden får gärna gå lite saktigare..

I helgen så i fredga så var vi och spelade bowling med en kompis.. Det gick så där för mig.. Men det var typ ett halv år sen jag spelade sist. Efter vi hade spelat bowling så for vi hem och spelade lite wii...
På lördag så var vi först på barndstatioen med N & I så dom fick se brandbilar och Ambulanser.. Vi var där ett tag, sen fop vi hem med dom.. Efter det så hämtade vi upp Vera och for på stan.. Vi skulle köpa förköpta till O´lerys.. Men när vi kom dit så var det inte öppet så vi gick ett tag på stan, sen gick vi och köpte förköpt och for hem..
På kvällen så först for vi till Vera på förfest och det var verkligen trevlig.. Efter det så for vi ut på O´lerys.. Det var väldigt trevlig där. Det var ett tag sen man var ut och det lär dröja länge nu innan man går ut igen.Men det gör ju inget.. Det är mycket roligare och mysigare och ha Maja än att gå ut och fest "typ" hela tiden.. Men det är alltid roligt och fest någon gång så där..

Idag så ska vi träffa prästen och säga hur vi vill ha dopet.. Det ska bli väldigt roligt, och ikväll så blir det väl och fara och köpa lite saker som vi ska ha på dopet..
Imorgon till och med torsdag så blir det baka, skriva upp vad vi ska köpa till tårorna mm..
På fredag får vi tillgång till lokalen och då blir det att duka fram allt, göra tårta sen antigen smörgåstårta eller vanliga smörgås, det vet jag inte vad vi ska bjuda på..
Sen så är det LÖRDAG då är det den stora dagen för Maja. Det är då hon ska DÖPAS :)
Åh vad jag längtar tills dess. VI kommer att döpa Maja i Själevadskyrkan, finaste kyrkan i Sverigen tycket jag i allafall.. Sen har det blivit utsedd till det också något år.. Och efter så kommer vi hålla till med fika i Domsjö.
Det blir ganska många gäster som vill vara med då Majas dop.. Det är 39 stycken som har svarat Ja att komma.. Tänkte man vet aldrig om det är någon som har glömt bort och svara och svara idag..Men det gör inte så mycket efter som vi ska göra tårterna själva..

Så hela veckan är fullt bokad.. Men nästa veckan är den lung som tur är. Då kan man umgås med kompisar och ta det lungt..

Men nu ska jag städa lite..
Ha det bra alla..
Kram från Emma & Maja. 

Lördag..

Oj nu är det ett tag sen man skrev i ett blogg inlägg, men det är så att det har varit lite fullt upp på slutet eller så har jag inte orkat skriva när jag har haft tid..
Men jag ska försöka sammanfatta vad som har hänt senaste veckorna..

Söndag den 23 augusti så följde jag, Börje och Maja mamma/mormor & pappa/morfar på Ikea..
Vi for runt nio neråt mot Sundsvall, vi kom dit vid halv elva.
Då blev det Ikea. Först gick vi där upp och kollade och där hittade vi inget, men vi var inte ute efter något speciellt, sen så fikade vi när vi var färdig där uppe. Pappa bjöd på fika.. Det var väldigt gott.
Sen gick vi på neder våningen och där tog jag två st godis påsar och en panna, sen gick vi runt där nere ett tag. När vi kom till kassan så skulle jag ta våra varor och betala men det behövde jag inte. Vi fick det av pappa. Så snällt av han. :)
Efter vi hade varit på Ikea så gick vi på birsta city och kollade lite, jag köpte ett par byxor och en body till Maja på hm. Jag hade både 50% på ett valfritt plagg och sen 50 kr i bonus så det blev inte så dyrt hela 34.50. :)
När vi hade varit där så gick vi på biltema där skulle jag köpa en liten mus till bärbara datorn. Dom var inte så dyr där. Den kostade 149kr så jag bestämde att då köper jag den, så jag ställde mig i kassan med ännu en gång så slapp jag betala, pappa gjorde den ännu en gång. :)

Efter det så gick vi på Siba och där hittade vi inget men mamma/mormor & pappa/morfar hittade en stereo som dom köpte.. Sen for vi och kollade på lite byrå mamma/mormor & pappa/morfar skulel ha en ute på altanen men dom hittade ingen. Vi gick in på en glasaffär och hittade några fina glas som kostade 29 kr stycke, egentligen skulle dom gå på 99kr st med det var rea nu. Så vi stod och velade hur vi skulle göra med dom. Men då kom mamma och sa att vi skulle få dom som förlovningspresent. Vi hade inte fått någon tidigare och det är över 2 år sen vi förlovade oss..

Sen for vi och åt på björn stugan. Det var väldigt gott. Det blev strips och kött :)

På kvällen for vi och kollade på fotboll. Den var A som spelade match. Det blev ovagjort.

 

Sen på måndag och tisdag veckan efter så hände inte så mycket, tog det bara lungt..

På onsdag den 26 så for mamma/mormor, jag och Maja på stan och kollade på lite roliga saker, mamma/mormor skulle ha knappar till en kofta som Maja skulle få. En mycket fin kofta..

Sen på kvällen var det meningen att vi skulle fara till min syster och fira R men för min del blev det inget. Min mage var inge snäll med mig den dagen.. Så mamma/mormor, Börje och Maja for dit och firade han menads jag var hemma och vilade.. Men Börje och Maja var inte borta så länge..

 

Torsdag hände inte så mycket, jag tog det bara lugnt.

 

På fredag så bar det av till Ikea igen :)

Vi for vid nio och var där nere vid halv elva. Där nere så träffade vi Emma S, Annika, Jens, Emma H och deras dotter. Det var roligt att så många följde med. Det var synd att inte Vera kunde förlja med ner också. Det hade varit roligt om hon kunnat följt med..

Vi började med och äta lite mat och sen gick vi på övervåningen. Efter det så gick vi ner på neder våningen och där gick vi ett tag..

Det här shoppade vi på ikea

  • Ljuslyckter för värme ljus.5 st rosa och 4 st genomskinliga.

  • En kanna åt mamma

  • godis

  • en hylla åt vera

  • servetter

  • tror det var något mer också men kommer inte på vad..

Efter vi hade gått på Ikea så gick vi på Brista city där blev det inte så mycket shoppade. Det blev ett par svarta byxor åt Maja, sen ett rosa block ljus åt oss..

Vi åt mat på birsta också. Jag åt typ en taco talrik och Börje åt pizza..

Efter det så for vi och gjorde några andra ärenden, vi for bland annat och köpte flera glas. I Härnösand så stannade vi på dollar stor och köpte lite förvaringsbakar.

När vi kom hem så kom Jonas hit och spelade lite wii..

 

På lördag så städade vi under sängen, och sen for vi till Domsjö och åt middag.

På kvällen så for jag, Börje, Maja och Jonas och kollade lite på barnens dag. Maja fick en hund som jag vann åt henne sen fick hon en tiger som Jonas vann. Maja tackar så mycket för tiger. :)

Efter vi hade varit där så for vi på max och åt mat då kom också Annika och gjorde oss sällskap.. Det var verkligen gått med Max.. Sen for vi hem och spelade lite wii och Annika for hem till sig själv..

 

Sen på måndag-onsdag så har det inte hänt så mycket..

Torsdag for jag, Maja, mamma/mormor och hälsade på L. Vi var där hela dagen.. Det var väldigt trevligt där... Börje kom och hämtade oss. Då for vi på stan och kollade id brickor kostade . Gud vad dyra dom var.. Men det är mamma/mormor & pappa/morfar som kommer köpa en sån till Maja i dop present.

 

Igår så hände det inte så mycket heller, det blev en lugn dag,,

 

Idag så ska vi fara till Börjes mormor och lämna en dopinbjudan till henne och hälsa på lite..

Sen så ska vi nog fara till Domsjö också.. Ikväll vet jag inte vad som händer. Det får man se..

 

Nä nu ska jag ta och vara social med min ”man”

Kort på glasen kommer in på ett annat inlägg

Ha det bra alla..

Kram från Fam Gustafsson/Edlund

Mamma och Pappa älskar dig <3


RSS 2.0