Måndag.

Nu vad det ny vecka igen.. Tiden bara springer iväg oc vi med den.. Tiden får gärna gå lite saktigare..

I helgen så i fredga så var vi och spelade bowling med en kompis.. Det gick så där för mig.. Men det var typ ett halv år sen jag spelade sist. Efter vi hade spelat bowling så for vi hem och spelade lite wii...
På lördag så var vi först på barndstatioen med N & I så dom fick se brandbilar och Ambulanser.. Vi var där ett tag, sen fop vi hem med dom.. Efter det så hämtade vi upp Vera och for på stan.. Vi skulle köpa förköpta till O´lerys.. Men när vi kom dit så var det inte öppet så vi gick ett tag på stan, sen gick vi och köpte förköpt och for hem..
På kvällen så först for vi till Vera på förfest och det var verkligen trevlig.. Efter det så for vi ut på O´lerys.. Det var väldigt trevlig där. Det var ett tag sen man var ut och det lär dröja länge nu innan man går ut igen.Men det gör ju inget.. Det är mycket roligare och mysigare och ha Maja än att gå ut och fest "typ" hela tiden.. Men det är alltid roligt och fest någon gång så där..

Idag så ska vi träffa prästen och säga hur vi vill ha dopet.. Det ska bli väldigt roligt, och ikväll så blir det väl och fara och köpa lite saker som vi ska ha på dopet..
Imorgon till och med torsdag så blir det baka, skriva upp vad vi ska köpa till tårorna mm..
På fredag får vi tillgång till lokalen och då blir det att duka fram allt, göra tårta sen antigen smörgåstårta eller vanliga smörgås, det vet jag inte vad vi ska bjuda på..
Sen så är det LÖRDAG då är det den stora dagen för Maja. Det är då hon ska DÖPAS :)
Åh vad jag längtar tills dess. VI kommer att döpa Maja i Själevadskyrkan, finaste kyrkan i Sverigen tycket jag i allafall.. Sen har det blivit utsedd till det också något år.. Och efter så kommer vi hålla till med fika i Domsjö.
Det blir ganska många gäster som vill vara med då Majas dop.. Det är 39 stycken som har svarat Ja att komma.. Tänkte man vet aldrig om det är någon som har glömt bort och svara och svara idag..Men det gör inte så mycket efter som vi ska göra tårterna själva..

Så hela veckan är fullt bokad.. Men nästa veckan är den lung som tur är. Då kan man umgås med kompisar och ta det lungt..

Men nu ska jag städa lite..
Ha det bra alla..
Kram från Emma & Maja. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0